tisdag 3 april 2012

Up To Date ...

Ja, nu så har då äntligen influensan släppt men vissa sviter hänger kvar, riktigt segt denna gång att bli frisk.

För att kommentera förra inlägget:

Det blev en kort husvisining, skapligt oduglig kåk, inte alls såsom på bilderna.
Övervärderad å det grövsta och hela 17 ! av 31 !! ( om jag minns exakt rätt ) besiktninganmärkningar att åtgärda snarast, de flesta skulle klassas som byggfusk eller fuskrenovering av vilken vettig människa som helst. Arga Snickarn´ skulle få stroke å bäckenbottenförsvagning i omgångar! ;) Ni skulle tröttna om jag listade upp skiten ... Det enda som faktiskt motsvarade förväntningarna var garagedelen, den gick att ta i bruk omedelbart.

So anyway... - No deal! The search goes on ... and on ...

Och slutligen, sambons op. gick jättebra och hon mår i dagsläget utmärkt. En lättnad för hela familjen.

Här följer då det aktuella:

Verkar som om det inte blir något av med Custom Motorshow på Elmia för mig i år, ska flytta svärmor till vårdboende i helgen samt försöka få en heldag i garaget istället. Jag håller på att strukturera om, rensar och inventerar i lagerhyllorna för att få mindre lageryta och istället mer mekyta.

Väntar också leverans från Skåneland, JPM närmare bestämt, innehållande ett par fembultade vipparmställ med 1:4 - 1 utväxling , uppgradering till 287 graders Raptorkam, tryckprovade Oteva 75 dubbelfjädrar och slutligen 48 samt 38 mm Titanventiler med dito ventilbrickor. Detta är sedan länge betalt men inte levererat vilket jag kan tycka lite dåligt med tanke på kostnaden ( U do the math ) och det goda ryktet firman har, men så har det varit med allt jag handlat därifrån. Långa ledtider men superb kvalitet, kanske " worth waiting for " skulle kunna vara firmans slogan.

Är dessvärre inte klar med rallycrossbilen än heller, för lite garagetid och dåligt väder går väl alltid att skylla på när man ska matta ner alla ytorna för färgbyte in och utvärtes, då slipandet företrädelsevis görs utomhus.

Hoppas Ni alla får en Glad Påsk. / N.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar